TENISKI SPEKTAKL U PRELOGU!

2023

Tijekom vikenda održalo se Otvoreno prvenstvo Preloga u tenisu pod nazivom HESPO OPEN gdje je sudjelovalo 58 natjecatelja i natjecateljica, a događaj je posjetilo preko 150 ljudi. Unatoč lošem vremenu dan prije turnira te u samu subotu, klub je uspješno priveo kraju jedan od najvećih turnira u godini. Ovim putem klub se želi zahvaliti svima koji se ustali jutrima u 7 sati na radne akcije kako bi osposobili terene za naše natjecatelje.

Turnir se održavao u 3 kategorije:

Vamos skupina – isključivo rekreativci,

28 natjecateljaPremier skupina – 3.liga i nadalje – 19 natjecatelja

Dame – 11 natjecateljica

U konkurenciji dama turnir je osvojila Ena Poljan pobijedivši u finalu Ivanu Galu Vizinger rezultatom 9:6. Time je Ena postala dvostruki šampion kluba u srpnju s pobjedom u singlu i u parovima. Treće mjesto zauzela je domaća igračica i naša trenerica Tea Oto, a četvrto mjesto pripalo je Nicole Mikulan.

U Vamos skupini održalo se pregršt mečeva, a najbolji na kraju dana je Dino Sekačić pobijedivši u finalu našeg domaćeg igrača Matiju Poredoša rezultatom 6:2 6:4. Treće mjesto pripada također domaćem igraču Davoru Vidoviću koji je pobjedio Branka Horvatina rezultatom 9-7.

U Premier skupini okupilo se mnoštvo gledaoca koji su zaista svjedočili prelijepim mečevima od samog starta turnira. Najbolji u Premier ligi je Teodor Zlatar koji je u finalu savladao Maxa Kostića rezultatom 6:2 3:6 10:8. Treće mjesto pripalo je Nikoli Žeželju koji je pobjedio Tina Zanjka rezultatom 9-7.

Ovim putem klub se želi zahvaliti svim sponzorima, a posebice tvrtki HESPO kao glavnom sponzoru turnira. Želimo se zahvaliti i igračima te dragim gledaocima na još jednom ukazanom povjerenju u našu organizaciju i naš klub. Vidimo se na sljedećem turniru.