Uspješno održano OP Preloga za mlađe uzraste (8, 9 i 10 godina)

2023

Unatoč lošem vremenu uspješno smo održali još jedan dječji turnir iz HTS-ovog kalendara. Ovog vikenda radilo se o kategorijama 8, 9 i 10 godina. Klub se prije svega želi zahvaliti članovima koji su ranojutarnjom radnom akcijom osposobili 4 terena za igru. To su: Matija Poredoš, Marko i Lana Pianec, Saša Škoda, Renato Kozarić te naše trenerice i voditeljice turnira – Nataša Jurčec i Tea Oto.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 8 godina bilo je ukupno 12 natjecatelja i natjecateljica, a natjecanje se održalo u dvije skupine po 6. Pobjednica skupine broj 1 bila je Tesa Markić, a drugoplasirana Mia Šinjori. U skupini broj 2 pobjednik je Mendaš Marko ispred drugoplasiranog Bunić Petra.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 9 godina sudjelovalo je ukupno 15 natjecatelja i natjecateljica. Pobjednica zlatne skupine bila je Plavec Melani, pobjednik srebrne skupine bio je Kolarić Roko, u brončanoj skupini najbolji je bio Vujasinović Luka dok je u zelenoj skupini pobjednik bio Ratić Ivan.

U kategoriji dječaka do 10 godina bilo je ukupno 8 natjecatelja. U zlatnoj skupini najbolji je bio Markovica Mijo, u srebrnoj skupini pobjedu odnosi Brodar Liam, Vuk Noa pobjednik je brončane skupine, a u zelenoj skupini pobjedu odnosi Bartovčak Andrej!

U kategoriji djevojčica do 10 godina bilo je ukupno 9 natjecateljica. U zlatnoj skupini najbolja je bila Štajcar Ema, u srebrnoj Barušić Dora, a u brončanoj skupini Plavec Melani .

Od natjecatelja TK Preloga sudjelovali su Vida Tota, Ela Poredoš, Roko Kolarić, Emili Cvek i Simon Škoda. Čestitamo im na odličnim igrama i rezultatima!

Zahvala ide i svim sucima koji su sudili mečeve ovih mladih natjecatelja, a to su: Mihael Kolarić, Matija Poredoš, Dušan Munđar, Saša Škoda, Tamara Balent, Sonja Ivoš i Renato Kozarić.

Na kraju hvala Nataši i Tei na odlično provedenoj organizaciji ovog turnira. Vidimo se već ovog vikenda na turniru u kategoriji do 12 i 14 godina!