Uspješno održan Dobrotvorni turnir s preko 100 posjetioca

2023

U organizaciji Rotary kluba Prelog, Teniskog kluba Prelog, Međimurje Rotaract-a i Inner Wheel kluba Prelog u subotu 22. travnja održao se Dobrotvorni turnir mješovitih i muških parova te turnir u beli.

Na teniskom natjecanju okupilo se 14 mješovitih i 17 muških parova, a 10 parova posvetilo se turniru u beli. Lokaciju je posjetilo preko 100 ljudi koji su uživali u popratnom sadržaju poput izvlačenja tombola, natjecateljskih mečeva, bele, šaha te aktivnosti za najmlađe članove. Naš roštilj majstor uspješno se pobrinuo da nitko ne ide gladan doma, a često je bilo i zabavnih komentara putem razglasa. Sav ostvareni prihod išao je Udruzi za autizam Pogled iz Nedelišća te Petru Špoljariću iz Goričana.

Završetkom početne faze teniskog turnira atmosfera se zahuktala te su se odigravale zanimljive završnice do kasno u noć popraćene navijanjem publike, a od nekud se stvorio i sladoled!

U mješovitim parovima u finalu je bolji bio par Rakić / Oto od para Vurušić / Majsen, dok je u muškom finalu par Balaž / Pokos bio bolji od para Novak / Rakić. Pobjedu u Beli odnio je par Sinković / Meingassner.

Organizatori se ovim putem žele zahvaliti svim natjecateljima i posjetiocima turnira, vidimo se ponovno već ove jeseni, a za kraj bismo htjeli najaviti dobrotvorni turnir naših prijatelja iz Donje Dubrave koji će se održati 1.svibnja s početkom u 10:00h.