OP PRELOGA DO 12 GODINE – TURNIR 3Z RANGA HTSA

2022

Na terenima TK Prelog se od 7.-8. svibnja 2022 održao turnir „OP Preloga do 12 godina“, turnir 3. ranga HTS-a za djevojčice i dječake do 12 godina. Na turniru je sudjelovalo 18 dječaka i 24 djevojčice, a natjecanje je započelo u subotu grupnom fazom kvalifikacija po sistemu Round Robin, na terenima TK Prelog i TK Franjo Punčec. Mečevi se u kategoriji do 12 godina igraju do 4 osvojena gema, TB na 3:3 do 7. Dvoje najbolje plasiranih iz svake grupe kvalificiralo se u glavi turnir, a natjecatelji koji nisu ušli u glavni, mogli su se prijaviti u bonus turnir, a mečevi su se igrali u nedjelju na terenima TK Prelog.

Do finala glavnog turnira u kategoriji dječaka stigli su Fran Drempetić iz TK Top Spin i Roko Barušić iz TK Varaždin 1181, a pobjednik turnira je Fran Drempetić s rezultatom 24,41,75. Trećeplasirani – polufinalisti su Rafael Halužan iz TK Vinkovci i Vito Oletić iz TK Sv. Martin na Muri.

U finalu glavnog turnira za djevojčice natjecale su se Helen Juraj iz TK Samobor 1890 i Laura Hrle iz TK Zagi, a pobjednica Laura Hrle rezultatom 40,40. Trećeplasirane – polufinalistice glavnog turnira su Mia Križaj iz TK Prelog i Luviana Di Pietrantonio iz TK Vulpes.

U finalu bonus turnira za dječake igrali su Adam Markovica TK Đurđevac i Mihael Čavić TK Koprivnica, a pobijedio je Mihael Čavić rezultatom 41,41.

Finale bonus turnira za djevojčice odigrale su Lili Strahija iz TK Prelog i Zoja Petrović iz TK Koprivnica, a bolja je bila Zoja Petrović rezultatom 42,41.

Na turniru su sudjelovale tri igračice TK Prelog: Mia Križaj, Lili Strahija i Ana Poredoš. Čestitamo svima, a posebno Mii Križaj na sudjelovanju u glavnom turniru gdje je samo malo sreće nedostajalo da se plasira u finale te Lili Strahija koja je igrala finale bonus turnira.

Zahvaljujemo TK Franjo Punčec na suradnji, vrhovnom sucu na odličnom vođenju turnira, članovima TK Prelog koji su pomogli u organizaciji turnira te čestitamo svim sudionicima na fair playu i lijepim mečevima.