ZAVRŠNICA PRVENSTVA KLUBA 2019.

2017

U nedjelju, 6. listopada održana je završnica Prvenstva kluba i dodjela nagrada za najuspješnije sudionike Prvenstva i pobjednika lige kluba.Nakon više od 400 odigranih mečeva tijekom 4 ciklusa lige u kojoj je sudjelovalo oko 60 igrača i igračica, najbolji je bio Goran Rakić te zasluženo preuzeo prijelazni pehar i nagradu. Čestitke Goranu!
U finalu A Prvenstva kluba sastali su se Mario Kljajić i Karlo Blagović. I ove je godine Mario Kljajić nadigrao protivnike i podigao pobjednički pehar. U susretu za treće mjesto bolji je bio Tomica Repalust koji je pobijedio Gorana Gotala.
U finalu B Prvenstva sastali su se Ivica Šimić i Miro Baranašić, a pobjednik B Prvenstva je Ivica Šimić. Trećeplasirani je Zlatko Filipić, a četvrti je Luka Dominić.
Čestitamo svim pobjednicima i sudionicima teniske lige i prvenstva i želimo puno uspjeha u sljedećoj sezoni, sa što više dobrih mečeva i što manje ozljeda.
Dodjelom nagrada završena je službena sezona igranja na vanjskim teniskim terenima, a tereni ostaju otvoreni dok nas vrijeme posluži.