7. Prelog Mix Open – turnir mješovitih parova u Prelogu!

Hits: 87

Na terenima TK Prelog održan je tradicionalni, 7. po redu turnir mješovitih parova u tenisu. Turnir se održao u subotu 8. rujna 2018., a sudjelovalo je 13 mješovitih parova. Prema kvaliteti igrača iz cijele regije (Prelog, Čakovec, Varaždin, Ludbreg, Đurđevac) , možemo reći da je ovo bio jedan od najboljih turnira do sada. Turnir se igrao po grupama na jedan set, a završnica na jedan set do 9.

Do polufinalnih mečeva stigli parovi Jurčec/Peklar i Mirović/Klasan te Bermanec Pavlic/Bermanec i Poredoš Peklar/Kljajić.
U veoma uzbudljivom meču pobjednika je odlučio tie break te su pobjednici postali par Marija Poredoš Peklar/Mario Kljajić, koji su rezultatom 9:8 pobijedili prošlogodišnje pobjednike, par Nataša Jurčec/Dino Peklar te tako zasluženo preuzeli veliki prijelazni pehar. Treće mjesto pripalo je paru Paula Mirović/Bernardo Klasan, a četvrto paru Štefanija Bermanec Pavlic/Žarko Bermanec.
Prije samog početka turnira, prisutne su pozdravili predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Preloga Dejan Naranđa i predsjednik Teniskog kluba Prelog Zlatko Filipić, koji je i najuspješnijima podijelio vrijedne nagrade.
Čestitamo svim sudionicima na lijepoj igri, zahvaljujemo svima na sudjelovanju te se nadamo da će se odazvati i sljedeće godine!

This article was written by zf