PRVENSTVO KLUBA ZA POLAZNIKE MALE ŠKOLE TENISA

Hits: 164

U utorak je svečanom podjelom medalja završeno prvenstvo kluba za djecu polaznike Male škole tenisa TK Prelog. U mečevima koji su se odigravali po kategorijama i u grupama tijekom protekla 3 tjedna sudjelovalo je oko 30 djece!
Tijekom natjecanja pokazali su svoje vještine i znanja koja su stekli redovnim treninzima koji se održavaju tijekom cijele godine.
Rezultati:

U8
ZLATNA SKUPINA: Gabriel Friščić, Maxim Mohl
SREBRNA SKUPINA: Ema Čevizović, Ozren Martinec, Maria Andročec, Roko Kalšan, Krsto Vlašić
BRONČANA SKUPINA: Zvonimir Maltarić, Noel Bogomolec

U9
ZLATNA SKUPINA: Mia Križaj, Ana Poredoš
SREBRNA SKUPINA: Leon Križaj, Lara Begović, Lucija Kolonić
BRONČANA SKUPINA: Lili Strahija, Lana Čeh, Dea Maria Vukoja

U10

 1. Ana Vlah
 2. Iris Jurčec
 3. Mia Križaj
 4. Ana Poredoš

U14 DJEČACI

 1. Luka Mikec
 2. Miles Hurley
 3. Luka Vlašić
 4. Mislav Bihar

U14 DJEVOJČICE

 1. Antonija Bermanec
 2. Nina Kolarić
 3. Lara Bihar

Dodijeljene su im medalje za uspjeh i na kraju su se počastili pizama Pizzerie Rosa i sokićima!
Čestitamo svim sudionicima i trenerima i nadamo se da će i sljedeće godine biti ovoliko sudionika!

TRADICIONALNI 2. DVOBOJ ŽENSKE EKIPE TK PRELOG I EKIPE TKŽKK

Hits: 35

U nedjelju, 13.10.2019. je na terenima TK Prelog održan dugoočekivani i pomno pripremani susret dviju ekipa TKP:
unazad 8 godina najtrofejnije ekipe – ženske ekipe TKP pod vodstvom kapetanice Nataše Jurčec i najupornije, najdugovječnije i najzabavnije ekipe – ekipe naše sekcije Železni kuk i koleno (TKŽKK) pod vodstvom Slavka Markača.


Ekipa TKŽKK je pripremila teren, pehar, zakusku i zaista su se potrudili da cijeli susret bude na nivou! U ime ženske ekipe zahvaljujemo im na trudu!
Iako su bili dobro pripremljeni, pa čak i u jednom trenutku bili izjednačeni u rezultatu, ipak nisu uspjeli ove godine iznenaditi žensku ekipu, koja je na kraju dobila susret s 4:2.
Susret će se održati i sljedeće godine pa tako, uz još malo vježbe i sreće, imaju ponovo priliku osvojiti prekrasan pehar!


U ime TKP čestitamo svima, pogotovo ekipi TKŽKK jer zaista pokazuju da se unatoč godinama svi mogu baviti sportom, i moramo ih pohvaliti što 2 puta tjedno zaista aktivno igraju tenis (parovi i pojedinačno) u svim uvjetima, a to je zaista veliko postignuće. Nismo sigurni da li u Prelogu i okolici postoji nešto slično!

Čestitke!!!

ZAVRŠNICA PRVENSTVA KLUBA 2019.

Hits: 41

U nedjelju, 6. listopada održana je završnica Prvenstva kluba i dodjela nagrada za najuspješnije sudionike Prvenstva i pobjednika lige kluba.Nakon više od 400 odigranih mečeva tijekom 4 ciklusa lige u kojoj je sudjelovalo oko 60 igrača i igračica, najbolji je bio Goran Rakić te zasluženo preuzeo prijelazni pehar i nagradu. Čestitke Goranu!
U finalu A Prvenstva kluba sastali su se Mario Kljajić i Karlo Blagović. I ove je godine Mario Kljajić nadigrao protivnike i podigao pobjednički pehar. U susretu za treće mjesto bolji je bio Tomica Repalust koji je pobijedio Gorana Gotala.
U finalu B Prvenstva sastali su se Ivica Šimić i Miro Baranašić, a pobjednik B Prvenstva je Ivica Šimić. Trećeplasirani je Zlatko Filipić, a četvrti je Luka Dominić.
Čestitamo svim pobjednicima i sudionicima teniske lige i prvenstva i želimo puno uspjeha u sljedećoj sezoni, sa što više dobrih mečeva i što manje ozljeda.
Dodjelom nagrada završena je službena sezona igranja na vanjskim teniskim terenima, a tereni ostaju otvoreni dok nas vrijeme posluži.

EKIPNO PRVENSTVO REGIJE TSSH ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE do 8 godina, do 9 godina i do 10 godina

Hits: 32

Prošlog vikenda održano je Ekipno prvenstvo regije za djecu na kojem su sudjelovale 3 ekipe TK Prelog.
U ekipi do 8 godina natjecali su se: Leon Križaj, Dea Maria Vukoja i Roko Kalšan, a osvojili su 13. mjesto.
U ekipi do 9 godina bili su Leon Križaj, Mia Križaj i Ana Poredoš i osvojili 4. mjesto.
Ekipu do 10 godina sačinjavali su Gabriel Friščić, Ana Vlah, Mia Križaj i Iris Jurčec i osvojili su 5. mjesto.

Čestitamo svim našim mladim tenisačicama i tenisačima! Samo hrabro nastavite!

Prvenstvo je održano na terenima Teniskog kluba Franjo Punčec u Čakovcu. Ukupno je nastupila 31 ekipa iz teniskih klubova regije: Koprivnice, Varteksa, Varaždina 1181, Đurđevca, Didona, Križevaca, Feniksa, Preloga i domaćina Franje Punčeca.

U konkurenciji do 8 godina najuspješniji su bili Koprivničanci, pobjedivši u finalnom susretu drugu ekipu Feniksa 2:1.

U finalnom susretu do 9 godina igrale su dvije ekipe Koprivnice, prvo mjesto pripalo je prvoj ekipi.

Najuzbudljivije finale za naslov prvaka igrano je u konkurenciji do 10 godina. Nakon neriješenog rezultata 2:2 igran je super tie break u kojem je za Rian Bregović za nijansu bio bolji od Mie Gregurina 12-10.

Rezultati:

8 godina, polufinale: Feniks 2 – Varaždin 1181 2:1; Koprivnica 1 – Križevci 2:1, finale: Koprivnica 1 – Feniks 2 2:1

9 godina, polufinale: Koprivnica 1 – Prelog 2:1, Koprivnica 2 – Varteks 2:1, finale: Koprivnica 1 – Koprivnica 2 2:1

10 godina, polufinale: Varaždin 1181 – Đurđevac 3:1, Koprivnica 1 – Koprivnica 2, finale: Varaždin 1181 – Koprivnica 1 2:2 (12-10)

Uspješan završetak sezone za mlade nade TK Prelog!

Hits: 298

Tijekom proteklog vikenda na teniskim terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu održao se Državni masters za djevojčice do 10 godina, na koji se poziva 32 najbolje plasiranih prema zbroju bodova iz cijele Hrvatske (po regijama). Za Državni masters boduju se najbolja četiri rezultata na turnirima koji su se odigrali tijekom ljeta te bodovi ostvareni na Regionalnom mastersu.

Prema rang listi Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske, mlade tenisačice TK Prelog postigle su ove godine odličan uspjeh. Od ukupno 26 igračica do 10 godina iz 9 klubova regije, naših je pet djevojčica po rezultatima turnira i Regionalnog mastersa plasirano među prvih 16 u regiji: na trećem mjestu Tena Posavec, Ana Vlah na 6. mjestu, Mia Križaj na 10., Iris Jurčec na 11. i Ana Poredoš na 16. mjestu!

Na Državni masters stoga se direktno plasirala Tena Posavec, a Ana Vlah plasirala se kao rezerva te je time ostvaren veliki uspjeh za TK Prelog – od 32 najboljih tenisačica iz cijele Hrvatske u završnom turniru  imali smo dvije naše predstavnice!

Ovo je zaista veliki uspjeh za naše djevojčice, trenere, a i roditelje koji požrtvovno prate sve aktivnosti te za naš klub. Njihovi rezultati će svakako biti poticaj i drugoj djeci u klubu da nastave trenirati i rezultati neće izostati.

Čestitamo Teni, Ani V., Mii, Iris i Ani P. na uspješnoj sezoni i veselimo se novim uspjesima!