Skupština kluba 2019.

Hits: 64

U prostorijama Marine Prelog održana je redovna godišnja izvještajna skupština Teniskog Kluba Prelog.
Na dnevnom redu su bila izvješća o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu te plan i program rada za 2019. godinu. Sva izvješća i planovi su jednoglasno prihvaćeni.Skupštini se u ime Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, kao i gradonačelnika Grada Preloga Ljubomira Kolareka obratio Dejan Naranđa, predsjednik Zajednice, koji je pohvalio izvješća, rad i planove Kluba te najavio daljnju suradnju Grada Preloga sa klubom na ostvarenju ciljeva koje stoje pred svim tenisačima u Prelogu, a tu je svakako među prioritetima izgradnja teniske dvorane na čemu će se odraditi pripremni radovi.
O radu u prošloj godini članove kluba izvijestio je predsjednik Zlatko Filipić. Tako je TK Prelog tijekom sezone 2018. organizirao klupska i otvorena prvenstva te sljedeće turnire i programe: nastup seniorske ekipe u 3. Hrvatskoj ligi, Otvoreno prvenstvo Preloga za mješovite parove, Otvoreno prvenstvo Preloga za seniore, seniorke i veterane, susrete Međimurske veteranske lige u tenisu, susrete Regionalne lige Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za žene, turnir za djecu od 8, 9 i 10 godina, Prvenstvo Kluba, Ligu Kluba te Školu tenisa.
Tijekom godine je nabavljen teniski top koji stoji na raspolaganju svim članovima kluba a prvenstveno polaznicima škole tenisa. Također značajna investicija koja je ostvarena u prošloj godini je postavljanje rasvjete i na školski teren te je tako omogućeno treniranje bez ograničenja što se tiče danjeg svjetla.
Sve ove aktivnosti najavljene su i u planu za 2019. a ove godine će se, po uzoru na klupski ligu za odrasle članove, uvesti i liga kluba za polaznike škole tenisa.
Također članovi su informirani da je svoje školovanje,koje je potpomogao i klub, za trenericu tenisa završila Tea Oto, a Sonja Ivoš tečaj za teniskog suca. Potpora školovanju trenera jedno je od prioriteta kluba te će se ono nastaviti i u budućnosti ukoliko će postojati spremnost i volja kod nekoga od članova kluba.