Novi teniski portal

Hits: 186

Internetski prostor bogatiji je za još jednu web stranicu, a ono što je nama najzanimljivije, riječ je o stranici posvećenoj samo tenisu.
Od 1.6.2018. je startala s radom, dok Facebook stranica postoji već duže vrijeme. Na stranici možete pronaći detaljan popis svih teniskih klubova u Hrvatskoj, pa tako i naš klub sa svim potrebnim informacijama. 
Popis teniskih klubova je podijeljen na četiri kategorije:
Slavonija i Baranja
Zagreb , Centralna i Sjeverozapadna Hrvatska
Istra i Kvarner
Sjeverna, Srednja i Južna Dalmacija
Također, na stranici možete pronaći i profile naših tenisača i tenisačica gdje se prate njihovi nastupi kroz sezonu. Pa tako imate profile Marina Čilića, Petre Martić, Borne Ćorića i ostalih naših uspješnih igrača. Stranice se redovno ažuriraju tijekom tekuće sezone.
Zanimljiva stvar na stranici je i kategorija „Teniski kutak“ gdje i Vi možete kreirati sadržaj stranice. Bitno je samo imati teniskog znanja kojeg možete pretočiti u jedan fini teniski tekst. Ako mislite da imate znanja slobodno kontaktirajte vlasnika stranice.
Dino Rezo
web: https://www.tennis.hr/
https://www.facebook.com/dino.rezo
mail: dino.rezo@gmail.com

Uspješno završeno Otvoreno prvenstvo Preloga u tenisu za djecu od 8, 9 i 10 godina!

Hits: 56

U Prelogu je na teniskim terenima TK PRELOG, 2. i 3. lipnja održan turnir iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske „Otvoreno Prvenstvo  Preloga za djecu do 8, 9 i 10 godina“. U dva dana natjecalo se ukupno 63-oje djece iz 5 županija sa sjevera Hrvatske.

Najuspješniji u kategoriji do 10 godina bili su Noa Šimek iz kluba TK Varteks Varaždin i Nika Dragičević iz TK Didon Virovitica u konkurenciji ukupno 19 djevojčica i dječaka.

U kategoriji do 9 godina sudjelovalo je 22-oje djevojčica i dječaka, a najuspješniji je bio Rian Bregović iz TK Varaždin 1181.

Kod najmlađih do 8 godina plasman se rangira po skupinama (zlatna, srebrna, brončana i zelena), a nekima je to bilo prvo službeno natjecanje. Na turniru u toj kategoriji je sudjelovalo 22-oje djevojčica i dječaka.

Na turniru je sudjelovalo i 7 tenisačica domaćina TK Prelog: Tena Posavec, Iris Jurčec, Ana Vlah, Dea Vidović, Mia Križaj, Ana Poredoš i Lara Begović, a ovim putem im čestitamo na odličnoj igri!

Osim dobrog vremena, zadovoljstvu sviju koji su došli pomogli su i organizatori – članovi TK Prelog koji su svojim volonterskim angažmanom pomogli da sve prođe u najboljem redu i kojima je organizacija ovog turnira već postala prava rutina pa se polako razmišlja i o organizaciji jačih turnira iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza., Ana Poredoš i Lara Begović. 

Turnir je iz godine u godinu na sve višem organizacijskom nivou za što nam uvelike pomažu dva novosagrađena teniska igrališta, čime TK Prelog može organizacijski konkurirati i teniskim sredinama kao što su Čakovec, Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Križevci…
Sutra se u konkurenciji očekuje još oko 25 natjecatelja u kategoriji do 9 godina te pozivamo sve ljubitelje tenisa da dođu svojim navijanjem podržati mlade tenisačice i tenisače.