Najava: OP Preloga za djecu do 8, 9 i 10 godina

Hits: 53

Teniski klub Prelog ove subote 02.06. i nedjelje 03.06. organizator je turnira za djecu iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske u tri zasebne kategorije.

Tako će u subotu u 8,30 sati natjecanje otvoriti dječaci u kategoriji do 10 godina u “Zelenom turniru”, a u 10 sati će im se pridružiti i djevojčice istog uzrasta. Priliku da pokažu što su naučili pokazat će najmlađi (do 8 godina starosti) od 16 sati u takozvanom “Crvenom turniru”.

Djevojčice i dječaci rođeni 2009. i mlađi nastupaju u nedjelju sa početkom od 9,30 sati u ” Narančastom turniru”. 

Ovaj turnir već nekoliko godina organiziramo u suradnji sa Teniskim savezom sjeverozapadne Hrvatske, te je jedan od glavnih događaja sezone u klubu. Prošle godine natjecanju se odazvalo točno 50 mališana iz 5 županija SZ Hrvatske, a ove godine očekujemo još i veči broj prijavljenih. Roditelje, bake, djedove te sve zainteresirane pozivamo da dođu podržati najmlađe tenisačice i tenisače u prezentaciji svojih teniskih vještina, a svim natjecateljima želimo ugodan boravak u našem klubu i gradu Prelogu!

TK Prelog

Prvenstvo TK “Železni kuk”

Hits: 47

U četvrtak, 17.05.2018. od 17 do 19 sati sekcija kluba koja sebe naziva TK “Železni kuk” održava svoje prvenstvo. Očekuje se borba do zadnjeg poena, a pobjednici se već unaprijed znaju. Pobjednici će biti svi ti učesnici koji samim učestvovanjem u svojim godinama i večina njih sa umjetnim kukom, pokazuju da je fizička aktivnost najvažnija faktor za dugovječnost. Naravno uz napete mečeve, veselo družanje tijekom, a također i poslije mečeva je zagarantirano. Sretno svima!

Najava – III HL (skupina SZ): TK Prelog – TK Franjo Punčec 2

Hits: 194

Nakon velikog otpora, te propuštene prilike čak i za pobjedu u Križevcima, seniorsku ekipu TK Prelog u subotu očekuje domaćinstvo protiv druge ekipe TK Franjo Punčec. Za razliku od Križevaca, u ovom kolu se očekuje nastup u najjačem sastavu pa se, iako je gostujuća ekipa favorit, možemo nadati i povoljanom rezultatu. 

Susret započinje u 10 sati ujutro u subotu 12.05.2018. a podrška sa tribina je svakako dobrodošla.

Gostovanje kluba ESV Austria Graz

Hits: 84

Međunarodni teniski vikend u Prelogu
Tijekom proteklog produženog vikenda na terenima Teniskog kluba Prelog odigrao se prvi međunarodni ekipni susret u povijesti kluba. U goste Teniskom klubu Prelog stigli su igrači i igračice teniskog kluba ESV Austria iz Graza, koji su tijekom 4 dana odigrali niz kvalitetnih mečeva. Nedjelja je bila rezervirana za susret dvaju klubova u ženskoj i muškoj konkurenciji, tijekom kojeg se odigralo po 5 pojedinačnih i 2 susreta parova u obje kategorije. Rezultat, koji je sve zajedno gledano bio izjednačen, ovaj je puta bio u drugom planu, a posjetitelji su imali prilike uživati u kvalitetnoj igri obje ekipe. Ukupnoj dojmu produženog vikenda pridonijelo je i dobro vrijeme koje je poslužilo i za odlično druženje. Gosti su imali prilike upoznati Prelog i okolicu u kojem se tijekom ovog sadržajnog vikenda održavao Sajam cvijeća, polufinale Europskog prvenstva u speedwayu i Prvomajska biciklijada. Igrače i igračice je pozdravio predsjednik TK Prelog Zlatko Filipić i uručio im monografiju Grada Preloga za uspomenu na ovaj događaj. Gostovanje austrijskog kluba organizirano na inicijativu Borisa Pongraca iz Goričana koji živi u Grazu i član je kluba ESV Austria Graz. Nadamo se da su gosti otputovali puni pozitivnih dojmova, kao i domaćini, te da će tenisači iz Graza i dogodine odabrati Prelog za pripremne susrete na početku sezone.