Liga kluba 2018. 1.ciklus

Hits: 352

Od danas 25.04. kreće prvi ciklus Lige kluba. Ukupno se prijavilo 50 igračica i igrača koji su raspoređeni u 10 liga. Zbog direktive EU o zaštiti osobnih podataka (GDPR) liste se neće objavljivati javno već će članovi kluba do nje dolaziti preko aplikacije za rezervaciju terena pod “tablica lige’.  Tu osim skupina, možete pronaći i tko je kome domaćin a tko gost u pojedinom meču, a također u drugoj tablici su i brojevi telefona. U trećoj tablici je trenutno važeća rang lista.

Također molimo vas da što prije date i suglasnost za GDPR preko ovog linka jer nakon 25.05. nećemo moči objavljivati vaše podatke u tim tablicama bez vaše suglasnosti.

Prijave za Ligu kluba

Hits: 241

Počevši od 25. travnja kreće nova sezona Lige kluba. Molimo sve igrače da se prijave na slijedeći način:

-dosadašnji sudionici neka samo potvrde sudjelovanje za ovu godinu preko viber grupe TK Prelog ili jave nekom od članova Liga odbora (Škoda Saša, Martinec Nenad, Novak Branko)

-igrači koji bi se od ove godine priključili Ligi neka ispune svoje podatke preko ovog linka te će prije početka lige biti kontaktirani od strane kluba.

Početak sezone na otvorenom

Hits: 80

Teniski Klub Prelog je 3. travnja 2018. započeo s novom sezonom igranja na otvorenim terenima. Za sada su u upotrebi 4 teniska terena, dok će školski teren biti osposobljen nakon što se postavi nova rasvjeta kako bi se treninzi za djecu mogli nesmetano odvijati i u večernjim satima.

A da će i ova sezona biti uspješna pokazuju i rezultati sa zimskog dvoranskog prvenstva Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske koje se odigravalo na terenima TK „Franjo Punčec“ u Čakovcu tijekom veljače i ožujka 2018. godine. Posebno su uspješne bile dame TK Prelog koje su u konkurenciji 5 klubova – TK Franjo Punčec, TK Mladost Varaždinske Toplice, TK Prelog, TK Pribislavec i TK Varteks, osvojile prvo mjesto. U ekipi TK Prelog nastupile su: Marina Majsan, Nataša Jurčec, Štefanija Bermanec, Sonja Ivoš i Jasminka Levačić.

TK Prelog već dugi niz godina radi na popularizaciji tenisa u Prelogu, a pri tome unazad nekoliko godina posebno na aktiviranju žena za rekreativno bavljenje sportom. Zahvaljujući volonterskom angažmanu članova TK Prelog tijekom 2017. godine održali su se početnički tečajevi tenisa za žene, pri čemu je prve teniske udarce savladalo je ukupno 13 polaznica. TK Prelog i dalje će nastaviti aktivnosti s ciljem popularizacije tenisa kod žena i uključivanjem u redovne sportske aktivnosti.

Krajem travnja kreću i natjecanja u Ligi kluba koja svake godine okuplja preko 50 igračica i igrača članova kluba, te je najveći pokretač porasta zanimanja teniskih rekreativaca za ovaj jedan od najmasovnijih sportova u svijetu. Tome svakako pridonose i hrvatski teniski profesionalci koji u zadnje vrijeme postižu zapažene rezultate na teniskim turnirima.

Također TK Prelog će i ove godine sa svojom seniorskom ekipom sudjelovati u 3. Hrvatskoj ligi – grupa Sjeverozapad, a prema teniskom kalendaru TSSH-a već sada se znaju i datumi turnira kojima je TK Prelog organizator. Tako će se veoma posječeni turnir za djecu od 8 do 10 godina ove godine održati 2.-3.6.2018., dok je termin održavanja turnira mješovitih parova 1.9.2018.