Prvenstvo kluba 2017.

Hits: 95

U nedjelju 15.10.2017. održana su finala prvenstva kluba u A kategoriji za muškarce te u ženskoj kategoriji. U finalu su se sastale Tea Oto i Nataša Jurčec kod djevojaka, te Mario Kljajić i Igor Janković kod muškaraca. Tako je prvakinja kluba za 2017. god. postala 26 godišnja Tea Oto dok je u kategoriji muškaraca već godinama nepobjediv Mario Kljajić. Nagrade su najboljima podijelili predsjednik i potpredsjednica kluba Zlatko Filipić i Sonja Ivoš. Osim finalista nagrađeni su i polufinalisti: Dora Balent i Štefanija Bermanec-Pavlic, te Dino Peklar i Saša Škoda. Ovime je sezona skoro privedena kraju, tj. za odigrati je još ostalo samo finale B prvenstva u kojem se sastaju Branko Novak i Marko Gotal.

PS Evo i B prvenstvo je završeno: pobjednik je Branko Novak, Marko Gotal drugi a nagrađeni su još i polufinalisti Nenad Martinec i Vlado Blažeka.

Također ovom prilikom dodijeljena je i nagrada pobjednika Lige kluba koju je drugi put za redom osvojio Dino Peklar.

TK Prelog zahvaljuje svim članovima na uspješnoj sezoni te se veselimo novim aktivnosti u proljeće 2018.

 

Finala Veteranskog prvenstva Međimurja i A prvenstva

Hits: 201

U nedjelju 15.10.2017. na terenima kluba održat će se dvostruki program:

Prvo će snage odmjeriti veteranska ekipa TK Prelog I protiv ekipe TK Dubravcan od 11 sati u finalu veteranskog prvenstva Međimurja, a nakon toga od 15 sati u finalu A prvenstva kluba sastaju se Mario Kljajić i Igor Janković.

Članove pozivamo da bodrenjem dođu ispratiti jedne od zadnjih mečeva sezone.

Državni masters Zadar 2017

Hits: 499

30.09. i 01.10.2017 u Zadru je održan državni masters za djecu do 10 godina starosti na kojem je nastupilo dvoje naših predstavnika – Tamara Balent i Juraj Horvat. Sam plasman na turnir najboljih 32 djevojčica i dječaka, od ukupno 500-tinjak koliko se natjecalo tijekom godine u cijeloj Hrvatskoj, je veliki uspjeh kako za njih tako i za naš klub. Na kraju je Tamara zauzela 13.mjesto a Juraj se plasirao na 22.mjesto. Valja napomenuti da ni za jednog od njih nije bilo sreće sa ždrijebom pa je tako Tamara već u drugom kolu igrala protiv kasnije pobjednice Biondić a Juraj je u 1.kolu imao za protivnika jednog od favorita natjecanja. Uz naše predstavnike na Mastersu su iz Međimurske županije sudjelovali još i predstavnici TK Franjo Punčec Lucija Vidović osvojivši 5.mjesto te Noa Levak koji je ostvario izvrstan uspjeh te osvojio Masters.

Humanitarni turnir 30.09.2017.

Hits: 427

U subotu 30.09.2017. u organizaciji Inner Wheel i Rotary kluba Prelog te uz našu pomoć organiziran je humanitarni turnir u tenisu i beli a prikupljena sredstva namijenjena su djeci s poremečajen spektra autizma. Uz odlično vrijeme akciji se odazvao zaista veliki broj igračica i igrača,  kao i ljudi dobre volje koji su svojim prisustvom uveličali ovaj hvalevrijedan događaj. Rezultat je ovaj put bio u drugom planu a o odličnoj atmosferi svjedoče i slike: