Humanitarni turnir

Hits: 63

Poštovane dame i gospodo, drage prijateljice i prijatelji!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na dobrotvorni teniski turnir mješovitih, ženskih i muških parova i u sklopu toga turnir u BELI koji će se u organizaciji Inner Wheel i Rotary kluba Prelog održati 30. rujna 2017. (subota) na terenima Tenis kluba Prelog s početkom u 14 sati.

Kotizacija po igraču iznosi 100,00 kn te uključuje troškove turnira i prigodnog domjenka (roštilj). Sav prihod namijenjen je djeci s poremećajem spektra autizma.

Odazovite se na turnir, družite se s nama i pomognite nam da ostvarimo cilj!

Uplata se može izvršiti na žiro račun IBAN: HR46 2484 0081 5001 8444 9 ili direktno prije početka samog turnira.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na:

Veselimo se skorom druženju!

098/460-403 (Štefanija Pavlic Bermanec) 098/241-299 (Ivica Šimić)

Predsjednica IW kluba Prelog 2017/2018: Štefanija Pavlic Bermanec

Predsjednik RC Prelog 2017/2018: Ivica Šimić

Prelog mix open 2017

Hits: 51

Ovih dana na terenima TK Prelog održan je tradicionalni 6. po redu turnir mješovitih parova u tenisu. Turnir je započeo u subotu 02.09.2017. ali nažalost radi kiše je dovršen tek u nedjelju 10.09.2017. Veći dio turnira je ipak odigran u prvotnom terminu pa su tako do polufinalnih mečeva stigli parovi Jurčec/Peklar i Bermanec/Lukinec te Ivoš/Filipić protiv para Glavina/Petković. Kasnije tijekom tjedna odigrani su polufinalni mečevi te su finale izborili par Nataša Jurčec i Dino Peklar te Sonja Ivoš i Zlatko Filipić. U veoma uzbudljivom meč pobjednika je odlučio tie break te su pobjednici postali par Jurčec/Peklar rezultatom 9/8. Treće mjesto pripalo je paru Štefanija Bermanec i Boris Lukinec a četvrto paru Jasna Glavina i Milivoj Petković. Finalistima je nagrade podijelio predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Preloga gosp. Dejan Naranđa. Na turnir se usprkos lošem vremenu odazvalo 12 parova iz Pribislavca, Čakovca, Murskog Središća, Var. Toplica te domaćina Preloga, a zadovoljstvo je tim veće što je po prvi put turnir mogao biti održan na jednom mjestu pošto su se mečevi igrali i na dva novosagrađena terena. TK Prelog organizira ovaj turnir sa svrhom popularizacije tenisa među ženama a da je uspiješan u tome, osim ovog turnira, potvrđuje i škola tenisa za djevojke koju je tijekom proteklih mjeseci pohađalo 13 djevojaka. Tako ćemo za završetak teniske sezone po prvi puta osim standardnih A i B prvenstava za muškarce, te A prvenstva za djevojke organizirati i B prvenstvo za djevojke u kojem nastupaju upravo polaznice škole tenisa.