Turnir za djecu

Hits: 41

Teniski klub Prelog organizator je turnira za djecu do 8 i do 10 godina pod okriljem Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske. Turnir će se održati 03.06.2017. na terenima TK Prelog a očekuje se 50-ak igračica i igrača sa područja 5 županija sjeverozapadne Hrvatske. Između ostalih nastupit će i 15-ak djece našeg kluba. Za sve goste upute o lokaciji našeg kluba možete pronaći ovdje.

Otvaranje novih terena

Hits: 57

Otvoreni novi tereni Tenis kluba Prelog!
Trideset godina nakon izgradnje prvih terena na prostorima današnjeg Teniskog kluba Prelog, otvorena su, u četvrtak 18. svibnja, dva nova terena, ukupno će se igrati na pet terena. Na taj način Tenis klub Prelog stekao je uvjete za još kvalitetniji rad. Zaokruživanjem ovakvog teniskog kompleksa stečeni su uvjeti i za organizaciju još kvalitetnijih turnira, kako klupskih, tako i onih iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. Time je TK Prelog, nakon TK Franjo Punčec koji raspolaže s osam terena, postao klub s drugim najvećim kompleksom terena u Međimurju. Veliko je bilo zadovoljstvo svih okupljenih koje su pozdravili predsjednik kluba Zlatko Filipić i gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Predsjednik Zlatko Filipić zahvalio je svim članovima na trudu i pomoći jer bez volonterskog angažmana sve to ne bi bilo moguće. Zahvalio je i svima koji su na bilo koji način doprinijeli, od sponzora, donatora, Grada Preloga, Zajednice sportskih udruga Preloga i Međimurskog saveza. Kolarek je istaknuo da Grad Prelog ulaže u sport u okviru svojih mogućnosti, a najvažnije je osigurati uvjete za bavljenje sportom onih najmlađih. Maksimalna financijska i logistička pomoć pružena je Tenis klubu Prelog prilikom ostvarenja ovog projekta. Vrpcu na novim teniskim terenima prerezali su uspješni mladi tenisači Tamara Balent i Benjamin Kovačić. Sve članove kluba predsjednik Filipić pozvao je u ljetnim mjesecima koji su pred nama, na ono najvažnije, igranje tenisa.

 

3.HL TK Ivanec – TK Prelog

Hits: 33

U subotu 06.05.2017 započelo je natjecanje u 3. Hrvatskoj seniorskoj ligi. Liga broji 12 klubova sa područja sjeverozapadne Hrvatske koji su podjeljeni u dvije skupine. Ekipa TK Prelog nalazi se u B skupini zajedno sa ekipama TK Ivanec 97, TK Daruvar, TK Varteks 2 (Varaždin), TK Sirela (Bjelovar) i TK Tvin (Virovitica). Naša ekipa u subotu je gostovala kod TK Ivanec 97 i nakon dramatične borbe i početnog vodstva nesretno izgubila rezultatom 3-4. Presudni su bili mečevi parova u kojima su se domaćini bolje snašli te i jedan i drugi par dobili nakon tie-breka trečeg seta. Sljedeće kolo TK Prelog je domaćin ekipi TK Tvin Virovitica u subotu 13.05. sa početkom u 10 sati. Nadamo se povoljnom rezultatu!