Prelog Open 2018.

Hits: 106

Uspješno završen teniski turnir “Prelog Open 2018.”!
U nedjelju  je na teniskim terenima TK prelog održana završnica turnira koji je TK organizirao u tri kategorije:seniori, veterani 40+ i žene.
Na turniru je sudjelovalo 48 tenisačica i tenisača (seniori 22, veterani 18, žene 8).
Nakon vrlo uzbudljivih polufinalnih mečeva koji su se održali tijekom nedjeljnog prijepodneva (polufinalisti seniori: Mario Kljajić, Goran Rakić, Mischell Mikulan, Dejan Slaviček, veterani: Miljenko Novak, Predrag Vurušić, Stanislav Žinić, Danijel Papp) uslijedili su finalni mečevi nakon kojih je u seniorskoj kategoriji pobjedu odnio Mario Kljajić u meču protiv Mischella Mikulana, a u veteranskoj Miljenko Novak u meču protiv Predraga Vurušića. U ženskoj konkurenciji pobjedu je odnijela Jasmina Novak koja je u finalu igrala protiv Tee Oto, a trećeplasirana je bila Marina Godinić.
Čestitamo svima na postignutom uspjehu i nadamo se da će turnir sljedeće godine (20./21.7.2019.) privući još više sudionika i priuštiti gledateljima mnogo kvalitetnih mečeva!
Zahvaljujemo i Gradu Prelogu u ZSU grada Preloga na podršci u organizaciju i suradnji, te svim igračima i igračicama na strpljenju i dobroj igri!
👏👏👏👏🏆🏆🏆