Arhiva kategorije: 2020

ZAVRŠNICA SEZONE – FINALE

Hits: 8

U subotu 10.10 na terenima TK Prelog održana je završnica A i B prvenstva Kluba i dodjela nagrada za najbolje u 2020. godini.

Pobjednik A prvenstva je Mario Kljajić, a B prvenstva Luka Balent.

Pobjednik Lige kluba je Goran Rakić.

Drugoplasirani su Tomislav Repalust i Miro Baranašić, 3. mjesto osvojili su Dejan Slaviček i Krešo Horvat, a 4. Renato Kozarić i Nataša Jurčec.

U ime Grada Preloga okupljenima se obratio i uručio nagrade Đuro Ujlaki, predsjednik Gradsko vijeća.

Tijekom godine, koja je obilježena odgodom igranja i prekidima radi epidemiološke situacije, Klub je u svom djelovanju uspio ostvariti sve zacrtane ciljeve:

 • Škola tenisa – tri trenera vodila su rekordan je broj djece koja su se uključila u tenis – preko 30 djece mjesečno koja su 2-3 puta tjedno trenirala i sudjelovala na natjecanjima u svojoj kategoriji 8,9,10,12, 14 godina – od pojedinačnih regionalnih turnira do Regionalnog i Državnog mastersa te Ekipnog prvenstva regije;
 • TK Prelog je bio organizator 3 turnira u kategorijama 12/14 godina i 8/9 godina (2 OP Preloga i 1 OP Čakovca kao suorganizatori);
 • U suradnji s tvrtkom Whis d.o.o održan je turnir Prelog Whis Open2020. koji je okupio više od 60 tenisača i tenisačica iz regije i šire, odigrano je više od 50 mečeva;
 • Održan je tradicionalni, 9. Prelog Mix Open 2020. koji je okupio 11 mješovitih parova.
 • Dvije veteranske ekipe sudjelovale su u okviru ekipnog prvenstva Međimurskog teniskog saveza i obje ekipe su se plasirale u četvrtfinale;
 • Seniorska ekipa TK Prelog, koja se natječe u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi, ove godine nije nastupala jer je odlukom HTSa, Regije Sjever natjecanje radi epidemiološke situacije otkazano;
 • Tijekom cijele sezone održavala se Liga kluba u kojoj je u dva ciklusa sudjelovalo oko 50 igrača i igračica TK Prelog koji su osvajali bodove za plasman kluba;
 • Održava se i Prvenstvo kluba u parovima na kojem igra 16 klupskih parova.

Prvenstvo kluba u A i B kategoriji odigravalo se tijekom rujna i listopada i svake godine završava finalom koji je ujedno i završnica službene sezone igranja na otvorenom.

Rezime sezone 2020. je preko 150 odigranih službenih klupskih mečeva, preko 100 turnirskih, nebrojeni prijateljski mečevi i treninzi djece i mladih.

Unatoč velikoj neizvjesnosti, i planiranju iz dana u dan, naši članovi, volonteri, svojim su angažmanom doprinijeli da se ova izazovna sezona uspješno privede kraju.

Zahvaljujemo Gradu Prelogu i Zajednici sportskih udruga Grada Preloga, koji nas svake godine podupiru i bez čije podrške ovo sve ne bi bilo moguće ostvariti.

OP Preloga 8, 9

Hits: 20

13.9.2020 je na terenima TKP održan dječji turnir iz regionalnog kalendara do 8 i 9 godina na kojem je sudjelovalo 10 djece U8 i 14 djevojcica i dječaka u kategoriji U9.

Nastupilo je sedam naših mladih nada, Dea Maria Vukoja u U9 kategoriji, a Noel Bogomolec, Marija Andročec, Ema Čevizović, Roko Kalšan, Ozren Martinec, Zvonimir Maltarić u U8.

Nekima od njih je to bilo prvo turnirsko iskustvo, na domaćem terenu.Čestitamo svim sudionicima i nadamo se da se vidimo i sljedeće godine!Zahvaljujemo trenericama Nataši i Tei, sutkinjama Ani i Tamari te sucima Kreši i Renatu na odličnoj organizaciji! A Nevenu posebno, uz najbolje želje za rodendan! 👏🎾🥳

ODIGRANO 9. OTVORENO PRVENSTVO PRELOGA U MJEŠOVITIM PAROVIMA

Hits: 30

Jučer, 29.8.2020., je održan 9. po redu turnir mješovitih parova TK Prelog. Jedanaest parova iz Čakovca, Murskog Središća Varaždinskih Toplica i Preloga, raspodijeljenih u dvije skupine, odigralo je ukupno 49 odličnih mečeva, a najbolji po skupinama plasirali su se u polufinale: Jasminka/Karlo, Nataša/Krešo, Goga/Davor i Natali/Predrag.


Pobjednici ovogodišnjeg turnira su Natali Žigo Štefulj i Predrag Vurušić te su zasluženo preuzeli prijelazni pehar od prošlogodišnjih pobjednika (Marina/Mario). U finalu su bili s 6:3 bolji od para Jasminka Levačić/Karlo Novak. Susret za 3. mjesto dobili su Nataša Jurčec i Krešo Horvat (5:3, predaja para Gordana Ilić/Davor Mikulić radi ozljede).


Poslijepodne je proteklo u dobrom tenisu i lijepom druženju i zahvaljujemo i čestitamo svim ovogodišnjim sudionicima turnira i nadamo se da se sljedeće godine, na 10. Prelog Mix Open, vidimo u još većem broju!

OTKAZAN Prelog Open 2020.

Hits: 26

Poštovani, Prelog Open 2020. nažalost moramo otkazati.

Unatoč trudu i želji do posljednjeg trenutka, količina kiše koja je pala je prevelika. Ovdje je palo više nego u ZG…voda je na 1, 2 i 5, crte su vani na 1 i 5…nemoguća misija…hvala svima na interesu, ali nema druge nego odgoditi turnir na 2021.
Srdačan pozdrav i vidimo se sljedeće godine! TKP

PRISTUPNICA 2020

Hits: 76

Prilikom prvog učlanjenja u Klub, prema Zakonu o udrugama dužni ste ispuniti Pristupnicu.Pristupnicu isprintate, popunite svim traženim podacima i potpišete te dostavite skeniranu mailom na jurcec.natasa@gmail.com (može i sliku na viber, MMS ili osobna predaja tajnici Kluba).

Nakon uplate članarine i nakon što Vaše podatke unesemo u sustav, dobivate pravo pristupa aplikaciji za rezervaciju terena (link i šifra) kojom možete rezervirati teren.

Preuzimanje pristupnice (docx)

TENIS U DOBA VIRUSA

Hits: 32

Dragi članovi,

HZJZ još nije objavilo protuepidemiološke mjere za korištenje terena. Ono sto će vjerojatno biti i molimo da se pridržavate toga, je sljedeće:

 • rezervacija terena i popis igrača isključivo kroz našu aplikaciju – pravo rezervacije dobija se uplatom članarine
 • dolazak netom prije igre i odlazak odmah nakon uređenja terena
 • objekt neće raditi do daljnjega (terasa, wc, svlačionice)
 • dezinfekcija ruku prije i nakon igre
 • držati propisani razmak na klupi i tijekom igre
 • svoje stvari i otpad pokupiti za sobom i odnijeti kući
 • ne dolaziti ukoliko se ne osjećate dobro
 • ne kihati na loptice 🙂

Osim navedenog apeliramo na sljedeće:

 • ako je sušno razdoblje, dobro zaliti terene prije igre, od betona do betona, a ne samo polja za igru
 • nakon igre obavezno drvenom ravnalicom poravnati rupe i pomesti četkama – od betona do betona, radi podloge, mahovine…
 • ako primijetite da nedostaje tenisita ili su rupe, molimo vas da sanirate ukoliko je potrebno
 • početak je sezone, tereni su još mekani i ljudi koji su 2 mjeseca radili na terenima da bi bili spremni za igru očekuju da će svi članovi jednakom brigom održavati terene u dobrom stanju
 • domara koji bude za vas radio posao nemamo, a ni ovih 15 članova koji su sve odradili do sada, nisu plaćeni to raditi za druge članove
 • ukoliko se primijeti da se tereni ne održavaju, skinut ćemo mreže
 • škole tenisa nema za sada, ne znamo kada će biti i školski teren se može normalno rezervirati za rekreaciju.

Molimo da se pridržavate reda i da svima bude zadovoljstvo igrati. Hvala!

Sonja Ivoš